Just nu är packningen i full gång. Planet mot Tokyo lyfter imorgon bitti och nerverna hamnar lite mer på utsidan för varje minut som går. Något som skulle vara skönt var om jag var färdig nu, det är jag verkligen INTE! Jag hatar att packa och kommer på en massa saker som måste göras emellan. Sen blir ju saken inte bättre av att min resväska har legat öppen och halvpackad och igår när vi var ute och åt middag bäddade Idefix ner bland mina rena kläder och låg och snuttade på min tröja. Mmmm FRESH…. får nog bli en sista tvätt innan vi åker. Just nu blir jag bara trött när jag ser hur lägenheten ser ut.

Jag vet att det heter lugnet före stormen men för mig är det nog stormen före lugnet. Innan vi åker känns det som att det är en miljard saker som måste fixas….men men, det löser sig alltid.

Datorn får följa med så de närmsta 1-2 veckor kommer alla inlägg vara Tokyo inlägg. Innan dess får ni njuta av min utsikt över vår kaos lägenhet.