Alla känslor och tillstånd måste få utrymme, i tisdags natt fick den värsta sitt utrymme. Demonen och den mest ondskefulla av alla….MATFÖRGIFTNINGEN. Jag fick ”nöjet” att tillbringa nästan hela natten med huvudet i toastolen (ursäkta för vissa mentala bilder). På onsdag mådde jag lite bättre och med det menar jag att jag ville dö lite mindre än några timmar tidigare.

Mamma hade tidigare pratat om att hon gärna ville gå till Hagaparken på nationaldagen och se hur de firar där. Eftersom jag mådde lite bättre tyckte jag det var tråkigt att ställa in så vi gick dit (i väldigt långsam takt). Där var det fint ordnat med teater, sjungande män, picknick och lite tävlingar…

Både jag och mamma var med på ett lotteri om picknickkorgar från ICA. Om jag inte minns helt fel var det tre stycken korgar som lottades ut…..och gissa vad som hände?

Jag vann!…och det sjukaste av allt. Det gjorde mamma också!

Jag brukar ALDRIG vinna! Men nu kändes det extra bra med lite tröst efter ett hårt dygn. Men mesta av allt var det kul att vi båda vann!