Dagens tema var att teckna utifrån en text. Jag tänkte först göra en helt ny bild men sen kom jag och tänka på mitt collage som jag hade börjat på men inte hunnit göra färdigt.

Texten till bilden är ” Döm inte hunden efter håret”. När en bild dyker upp i mitt huvud är det lite som en film, man skulle kunna säga att det här är ”scenen” som kommer efter att pojken redan dömt ut sjömonstret som elakt.

Har var ju i själva verket bara lite nyfiken…

Jag har målat bilden i akvarell och sen har jag klippt ut alla delarna och limmat ihop dom igen med limpistol för att få lite distanser. Pilligt men kul! Det tog ju ett litet tag att göra fjällen på sjömonstret!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng