När jag var liten kom jag ihåg att jag hade en panda som låtsaskompis, nu har jag ingen specifik men istället har jag huvudet fullt med karaktärer som dyker upp så fort mitt skissblock kommer fram (eller nästan hela tiden om jag ska vara ärlig…..)

När ämnet min låtsas kompis kom som tema så fick jag direkt huvudet fullt av rävar. Jag vet inte om det är den röra färgen på pälsen eller dom yviga svansarna men jag ÄLSKAR rävar. Helst av allt skulle jag ville bo i ett stort hus tillsammans med en massa pratade rävar, men eftersom jag inte bor i hus eller känner några rävar fick jag ta saken i egna händer och bygga mig två stycken. Rävarna användes som bordsdekoration på mitt och Eriks bröllop (tillsammans med lite andra djur också) och nu efter bröllopet är det lite roligt att ha dom framme och påminnas om vår dag. Det finns till och med kvar lite torkade rosblad som fastnade mellan rävarna och jag har inte velat ta bort dom.

Men eftersom torsdagsteckningen är just en torsdagsTECKNING går det ju inte att ha keramikrävar som veckans bidrag. Det fick bli att teckna ett gäng karaktärer som trängs i mitt huvud, det är nästan som att dom väljer själv hur dom ska se ut för ofta vet jag det inte själv när jag börjar teckna. Den här gången fick det bli fyra stycken, rävarna fick agera skissbok-stöd.