Dagens illustration började jag passande nog teckna inatt och sen så gjorde jag färdigt det sista nu på morgonen.

Dagens tema är på natten. Jag funderade på vad jag skulle teckna och kom ganska snabbt på att jag ville teckna figurer som är vakna nattetid. Det är inte bara att de är vakna när alla andra sover utan de är också väldigt bra på att gömma sig så att de inte syns till. Det kan vara enhörningar, flygande kaniner eller troll på tama fåglar. Eftersom mina dygn tyvärr bara har 24 timmar fick jag nöja mig med en figur…de är ju som sagt ganska svåra att se.

Den här gången fick det bli en illustration helt tecknad i Photoshop. Det är verkligen någonting som jag måste träna på för jag känner mig inte alls lika säker som på vanligt papper. Men kul är det! 🙂

Vill ni se flera torsdagsteckningar kan ni göra det hos komigensofie.