För mig vad detta ämna ganska lätt att hitta motiv till. Vad är det läskigaste som finns? Zombisar såklart! Sen så är de ju sjukt roliga att teckna också.

Jag brukar ganska ofta tänka i zombie-termer, t ex om jag är ute och kör bil ensam och det finns inga bilar bakom, framför eller mötande kan jag tänka att NU har det hänt. Ni kanske tror att jag är galen MEN när jag pluggade i Eskilstuna hade jag pratat med Erik om vem som skulle åka till vem om det kom zombisar…(skulle ju vara tråkigt om vi åkte om varandra ju)…för man vet ju aldrig. Rätt var det är så har något galen forskare kommit på ett ”mirkaelmedel” som OJ visades sig vara zombie virus och vips är vi där. Då är i alla fall jag redo. 😉

Nu har jag försökt lugna mina zombie nerver lite men jag har ju helt klart en hatkärlek till de vidriga varelserna, är de på film och papper (kärlek) och om det skulle bli på riktigt…HATA. Finns ju absolut inget läskigare än ett gäng zombies!