Idag var det tid för torsdagsteckningen igen och den här gången med hösttema.

Höst = väder som ändras. Förut när jag hade häst var det den bästa årstiden pga alla nya stubbåkrar som blev ridbara. Nu när jag lever ett liv utan häst är det inte längre min favoritårstid men jag tycker ju såklart att det fortfarande är otroligt vackert. MEN vädret kan ju verkligen vara hur som helst. Regn/hagel/storm gärna samtidigt…. Jag tänkte att jag skulle teckna väder men var inte så värst peppad på löv. Det fick bli ett ordspråk istället.  It´s raining cats and dogs… (åhh vad jag önskar att det kunde hända på riktigt!)

Vill ni se flera torsdagsteckningar så kan ni göra det hos smäm

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng