Dagens torsdagsteckning har tema lycklig. Lycka för mig är en känsla av att kroppen fylls med blommor och färger och ingenting känns omöjligt. För mig finns det en person som alltid ger mig den känsla….

Det är min Erik. Han får mig skratta varje dag. Peppar mig till att följa mina drömmar och stöttar mig när jag gör det. Han är snäll och rolig och vet precis vad han ska säga för att få mig att le. Utan honom skulle inte jag vara lika lycklig som jag är idag.

Du gör mig lycklig!

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng