Dagens tema var att teckna det som finns i min handväska. Jag är en person som kan samla på mig dom konstigaste sakerna t.ex. i mina tonår hade min kompis som nöje att kolla igenom vad jag hade där egentligen. Just nu är min väska ny-rensad så nu finns det nog inget konstigt. Men det absolut mest konstiga fynd som Sabina har gjort i min väska är en nästan halvmeter lång skiftnyckel (utan att överdriva). Min släkt har gård så jag hade säkert tänkt att använda den till något och sen lagt ner den där. Fråga mig inte varför. Jag hade länge klagat på att min väska alltid var så tung men inte riktigt tagit mig tid att gå igenom den. Sen att jag hade ingen aning om att den fanns där är en helt annan sak  ;). Erik brukar kalla mina handväskor för mina svarta hål, det är inte säkert att det som läggs ner där kan komma upp igen. Men jag har blivit lite bättre och nu brukar jag försöka undvika skiftnycklar. Istället är det fullt med pennor och papper vilket jag bara tycker är skönt, jag vill kunna ta fram ett block och teckna lite så fort lusten kommer.

Sen så skulle jag ju inte ha något emot att ha en tjej utklädd till tupp komma upp ur min väska och spela gitarr, eller ett moln som det regnar elefanter ur…..men då måste jag nog först köpa en större väska.