För att inte dö spännings-döden varje gång vi tittar på Dexter har jag börjat tälja på min häst. Jag fick ju en kniv och lite verktyg i födelsedagspresent av Erik och nu har jag en ny hobby. Inte den smidigaste inomhushobbyn men jag försöker jag tälja inuti ett påse för att minimera spånet i vardagsrummet. I somras köpte jag en träbit som var grovt sågat efter en dalahäst på själva dalahästfabriken, den hästen har nu fått rollen som terapi-hästen och varje gång det blir för spännande på tv åker kniven, påsen och hästen fram.

Hoppas kunna sluta i tid men jag tvekar på om det är möjligt. Troligtvis kommer jag gå på bananerna och tälja på tok för mycket…..denna är ju INTE färdig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng