Tänkte visa er mina fina handväskor som jag släpar runt på nu. Den första är min fina kattväska som jag fick i födelsedagspresent av min mamma och pappa. Dom köpte den i en liten affär i japan, det är (om jag inte kommer ihåg fel) en japansk konstnär som har gjort den. Väskan är ju ganska ovanlig i formen och jag får en del konstiga blickar jag jag går runt med min kattväska. Även en och annan hund har sprungit fram och velat jaga den men sett lite snopna ut när väskan inte alls ville springa iväg. Jag tror inte heller att det kanske är en väska som många skulle vilja ha, dom flesta säger inte ”vilken fin väska” utan ”vilken rolig väska” men jag som gillar rolig mer än fin tycker att den är alldeles perfekt!

Sen så har jag också en ”ny” favorit. Köpte den på loppis i Järbo. Kostade hela 20kr. Som fattig frilans kunde jag känna min rik och slå till på en gång utan att fundera i överdrivet många sekunder. Den är jättefin och bra med alla sina finurliga fack. Tänker mig att det nästan ser ut som en läkarväska/portfölj och att jag skulle kunna ha en massa viktiga papper och mediciner i den.  Så  är inte fallet just nu utan block och pennor får duga lika bra….

Det är inte ofta jag har variationsmöjligheter utan brukar släpa runt på en och samma väska i evigheter. Nu har jag helt plötsligt lyxen att välja mellan två jättefina väskor. NICE!