Som vanligt är ett ett och annat projekt som tumlar runt i mitt huvud. Öppnar man mina lådor och skåp kan man se en hel del halvfärdigt blandat med material till kommande projekt. Idag hade jag nöjet att öppna ett av vardagsrumsskåpen….. Nämen! En hög med lera! (Det är väl jätterimligt att förvara det i vardagsrummet….visst?)

Just den här biten lera finns det ett syfte till och ute på balkongen ligger det en säck med fårull. Nu ska det nämligen tillverkas mini-får!

Flera har frågat mig om pris på mitt stora får men det är inte så många som har plats (eller lust att göra plats) till ett får i naturlig skala. Nu kommer jag istället börja göra mini-får och mini-grisar på beställning. Jag börjar med några få men känner man sig sugen så kan det vara en idé att höra av sig till mig på fargstarkt@gmail.com. Fåret kommer att se ut som den stora fast ca 15-20 cm i mankhöjd istället för 80 cm. De kommer att vara i keramik och kosta ca 2000kr.

Vem vill ge ett hem till ett litet får eller gris..? Dom är färgglada och jättesnälla 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng