Så fort det blir en lucka i jobbfronten jobbar jag med att utveckla min portfolio och göra så att jag kan täppa ingen det hålet med ett roligt jobb istället. Just nu är det inte helt tomt på jobbfronten men även fast man jobbar med ett roligt projekt händer det att det blir lite luckor emellanåt när man väntar på godkännande av skisser osv. Då är det bara att passa på!

De senaste kvällarna har jag haft en ny illustration på gång som jag fixade färdigt idag i Photoshop. Just den här typen av motiv är nog en av mina favoriter, allt möjligt blandat lite hur som helst! Jag vill att folk ska tycka att den är rolig att titta länge på och kunna hitta lite nya saker som man inte såg vid första anblicken. Har jag nämnt att Sven Nordqvist är min stora idol 😉 Han är ju världsbäst på detaljer och att få in mycket roligt på sina illustrationer. Nu jämnför jag mig inte med honom…inte alls! Förhoppningsvis kommer jag upp till hans nivå en vacker dag. Än har jag en bra bit kvar….men för att komma dit krävs det övning! Det här fick bli dagens 🙂

Tanken bakom illustrationen är att man inte ska stänga in sin kreativitet. Gillar du att måla, spela musik eller kanske jobba i trädgården. Vänta inte på att kreativiteten ska komma utan gör det hela tiden så mycket du bara kan och orkar!! Annars kan det kanske bli att man väntar ett helt liv innan man hinner börja…

Hur brukar ni göra för att bli mer kreativa?

och så lite närbilder…