I lördags var det äntligen dags för mitt vernissage. Jag hade jobbat som en tok för att få ihop tillräckligt många och tillräckligt bra illustrationer. Sen så är det ju alltid den lilla nervösa nojan att ingen skulle komma, men det hade jag verkligen inte behövt oroa mig för. Det var i stort sett fullt hus hela dagen men en liten paus som vi hann klämma in en fika på. Jättekul! Fyra tavlor blev också sålda och en hel hög med vykort.

Här är jag framför ett av mina nya collage.

En massa fina blommor fick jag också!

Björnen inramad och på plats. Många märkte först inte att det var ett collage och blev lite förvånade när de gick och tittade närmare på tavlan.

Papegojorna var uppskattade bland många besökare och kommer också att få ett nytt hem efter utställningen. 🙂

Skissväggen var väldigt uppskattad och på andra sidan hade jag exempel på en del jobb som jag har gjort och där fick man se hur jag färglägger mina illustrationer digitalt, där fanns det också vykort och prints att köpa. MEN…. smarta jag glömde ju såklart att fota den sidan.

Elefanten var en favorit bland några av de yngre besökarna.

Utställningen kommer att hänga kvar till den 24 mars och Kulturstugan är öppet fre-sön 12-16 så det finns fortfarande tid att kika förbi om man skulle ha lust med det.

Nu känns det bra att ha en lyckad helg bakom sig och flytta över fokus på lite jobb som har fått vänta lite.