För ett tag sen pratade jag om att jag ville köpa en bättre ritplatta. Min bamboo fungerar helt ok men skulle den bli intresserad av brottning och vilja gå en match emot wacom cintiq 12wx så skulle jag inte sätta mina pengar på wacom bamboo direkt. (Förlåt men du är faktiskt sämre.) Att prata om något tillräckligt länge är också ganska effektivt sätt att övertyga sig själv till att ett köp är rimligt även fast det är mycket pengar som krävs. Sagt och gjort….nu är den min! Jag håller fortfarande på att träna upp mig. Det går sjukt mycket fortare att färglägga digitalt men just nu blir det mest en massa övningsillustrationer. När jag känner mig mer bekväm kommer jag absolut börja teckna beställningar på den också.

Så till övningsillustrationerna. Igår ville Erik titta på skräckfilm, jag kan ibland gilla tanken på att se skräckfilm men så fort filmen börjar så hatar jag det! Ungefär 7 min in i filmen var det för läskigt och skissblocket åkte fram istället. Eftersom jag satt och halvtittade på läskiga galningar och idioter som går in ensamma på bensinmackar där det innan varit en massa människor som blivit mördade var jag tvungen att teckna något lättsamt och roligt. Det fick bli ett porträtt av den skönaste hunden på instagram. Har ni instagram måste ni ABSOLUT gå och titta på dasherlikethereindeer. Den hunden är extremt ful och extremt söt på samma gång! Bästa sortens utseende! Filmen var väl helt ok. Det gick åt helvete för typ alla. Vi fick avsluta med att kolla lite på den extremt inspirerande ”Exit through the giftshop” för att jag inte skulle drömma mardrömmar. Tror nog den roliga hunden hjälpte till att motverka en hel del mardrömmar han också. Ful…och söt!

Jag heter som vanligt fargstarktanna på instagram och även om jag inte alltid är jätteaktiv på bloggen så brukar jag ändå uppdatera instagram med illustrationer.